Idézetek és képeek :D
Garantált élmény vár rád, ha tovább böngésszel oldalunkon!
MENÜ

Little_girl_dancing_in_the_rain_large

 

~Csak az tud élni, ki mindig nevet, kinek szívéből nem fogy a szeretet, kinek lelke élettől vidám, a világ szépségén ámulva csodál. Ki minden könnyből szivárványt fakaszt, ki minden sziklából virágot szakaszt, ki élete gondjain könnyedén átrobog... Csak az tud élni: KI MINDIG MOSOLYOG.

 

Az élet nem arról szól, hogy a vihar elmúlását várjuk.. sokkal inkább arról, hogy megtanuljunk táncolni az esőben

 

"Ne attól félj, hogy az élet befejeződik, hanem attól, hogy sosem kezdődik el.

 

Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek? Nem vagyok tökéletes. Nem is azért élek, hogy azzá váljak, de mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták.
~Bob Marley~

 

Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd,mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!"

 

425639_327122890666840_2014779237_n_large

 

Az életben lesznek olyan idők, amikor nehéz lesz mosolyognod, de annak ellenére, amit látsz, az összes fájdalom ellenére meg kell őrizned a humorérzékedet. Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon.
~Tupac Shakur~

 

 

Megtanultam, hogy az élet nem kudarcokról és sikerekről szól, hanem arról, hogy jelen legyünk abban a pillanatban, amikor nagy dolgok történnek, amikor minden megváltozik, önmagunkat is beleértve.

 

 

 

 

Menü

Hírek

  • Ti idézeteitek
    2012-08-13 16:16:39

    Sziasztok!!

    Továbbra is várjuk saját idézeteiteket a marcella08@freemail.hu e-mail címre, melyek kikerülnek az oldalra a Ti idézeteitek c. menüpontba.

Szavazás

Szerintetek az előző oldalunkon (idezetvilag.freewb.hu) és ezen az oldalon legyenek képek idézetek nélkül??? A szavazást az első szavazattól számított egy hónapon belül lezárjuk!!
Nem
Igen
Asztali nézet