Idézetek és képeek :D
Garantált élmény vár rád, ha tovább böngésszel oldalunkon!
MENÜ

Tumblr_m8pni9wyyq1qbdkalo1_500_large

..gondoltál már arra, - hogy minden okkal történik? szomorú vagy, hogy majd később boldogabb legyél, elengeded, hogy majd később mást szerethess, elfelejted, hogy újra mosolyoghass ! :)

 

Fura dolog a búcsúzás: elronthatja a napot, akár az egész életet.

 

Tumblr_m3ff7zhxad1rud35ro1_500_large

 

Szeretlek - Nem azért ami vagy, hanem azért amivé teszel amikor melletted vagyok.

 

Legyél boldog még akkor is ha sírni kell ,vigyorogj egyedül hogyha nincs kivel .legyél boldog még akkor is ha nagyon fáj ,legyél boldog akkor is ha meghaltál ..

 

539127_413052768753303_1252708062_n_large

 

 

.Álmodunk a reményről, változásról, tűzről, szeretetről, halálról, és egyszer csak bekövetkezik. Az álom valóra válik, és végül a válasz az élet nagy kérdéseire úgy bukkan fel, mint felkelő nap a hegyek mögül. Oly sok küzdelem, hogy az értelmét, a célját megleljük, végül egymásban találjuk meg azt. A közös átélt mesébe illő és evilági élmények. Alapvető emberi vágy, hogy megtaláljuk a hozzánk tartozókat, hogy kötődjünk, és hogy érezzük szívünk mélyén, hogy nem vagyunk egyedül.
 

 

 

Menü

Hírek

  • Ti idézeteitek
    2012-08-13 16:16:39

    Sziasztok!!

    Továbbra is várjuk saját idézeteiteket a marcella08@freemail.hu e-mail címre, melyek kikerülnek az oldalra a Ti idézeteitek c. menüpontba.

Szavazás

Szerintetek az előző oldalunkon (idezetvilag.freewb.hu) és ezen az oldalon legyenek képek idézetek nélkül??? A szavazást az első szavazattól számított egy hónapon belül lezárjuk!!
Nem
Igen
Asztali nézet